Tema: Nokia N97
View Single Post
Staro 11.01.2010., 01:41   #66
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
mislav_os cuj, daleko od toga da n97 ne valja. Nitko to ne kaže. Meni osobno ne leži fizicka tipkovnica (nije novitet), kamera nije doživio poboljšanje zadnje 2-3 god. Display dobar, mogao je bit veći, baterija mogla bit izdrzivljija, sama izrada moba mogla bit kvalitetnija. Ne zaboravi da sam nokijas, ali ništa ne rade već par godina. Zašto uzet iPhone?? Cijena, veliki ekran (pusti boje i piksele, nokija ima vise naravno ali slika na ifonu je predobra), baterija bolja, iPod najbolji mp3 player, igrice najbolje. Dakle, ako se hoćeš igrat, slušati mp3, gledat filmove kupis ifon za sitne pare. Ako hoćeš poslovni super fon kupis n97 ili laptop za te novce.
Istina je da je kamera ista kao na N95(8GB),ali za nijansu je bolja,vjeruj mi (imao sam N95 8GB godinu dana pa da ne mislis da izmisljam). Baterija je 1500maH sto im je pomak,i traje 3 dana uz neko normalno koristenje,sto je veliki plus za smartphone. Ja sam isto Nokias,pa eto..N97 mi se svidla jos odkad su je najavili...sada mi je ova N97 kao N95 8GB(kojeg sam jako volio) sa QWERTY-em i 32 GB (ima jos pluseva naspram N95 ali su ovo najbitniji )

Citiraj:
Autor BraBUS Pregled postova
de pustite iphone na miru..nema konkurencije.. svaki novi model htc/nokija usporedjujete s iphoneom... iphone je nedostizan. stvarno savrsen mobitel. btw nisam vlasnik iphonea.

n97 je ogranicen i precijenjen mobitel.. više favoriziram HTCove modele..mnogo su inovativniji.

Minusi N97 (isto vrijedi i za N900)
- nespretna tipkovnica, tipke nagurane u tri reda..nema normalnog spejsa..
- prevelika rezolucija ekrana -slova sitna
- kamera s ledicama- hebes takvu kameru
- debljina
- resistivni ts ekran

Kad bih imao N97, dosadila bi mi nakon 2mjeseca..

što bi za mene bila savršena nokija? - to je N95 8gb takav kakav je, ali sa touchscreenom+xenon = savršena nokija
Ne znam da li je bas velika rezolucija ekrana minus,meni(osobno) je plus. A u vezi kamere,napisao si da ti je iPhone savrsen,a N97 da je minus sto ima LED bljeskalicu...pa Iphone je ni nema,a skuplji je od N97..i to prosjecna 3.2mpx kamera(govorim za 3GS). Savrsen software na iPhone-u je,priznajem...ali da je po hardveru savrsen,ne bi se slozio...prosjecan TS mob(opet napominjem,osobno misljenje). Ali oke,necemo o iPhone-u,ima tema za njega...

mislav_os je offline   Reply With Quote