Evo mene s novim slikicama
Nakon duljeg vremena, nabavio sam maticnu, procesor i sl. komponente koje su mi falile. Konfiguracija se nalazi u sigu, "Komp. 2".
Uglavnom, prednji antec 3speed ventilatori zamjenjeni s cooler master 80mm red rifle, molexi za optiku i HDD provuceni u snakeskin i konektori pofarbani UV reaktivnom bojom, RAM isto, drzaci RAMa isto, graficka, uskoro i 20pin atx konektor...
Naprijed je power LED plava, suspend LED crvena i HDD LED crvena koja duplo jace svjetli tako da se uvijek kuzi.
Također sam ugradio i 2×iBox, novu przilicu, Scythe kaze master... Sve poznato iz prijasnjeg moddinga.
Meni izgleda puno bolje nego sto sam mislio, a i maticna je full atx pa se ne kuzi bas da nije kuciste u crnoj boji.
Ako je previse sarenila, ili buke, svaki ventilator se moze ugasiti, tj. podesavati brzinu vrtnje. Neonke i lightwire se gase naprijed na prekidac.
HTPC je, ako nekome smetaju neonke, s 1 prekidacem se ugase, isto kao i ventilatori.
Ako ima koji savjet, rado bi ga poslusao, da napokon zavrsim komp...
Slike: (najnovije slike su gore, najstarije dolje, pa ako vas zanima kako je napredovao modding, gledajte odozdola prema gore

)