pozdrav forumasi, imam jedan problem, imao sam sam do nedavno u kompu GF8800gt 512 ddr3, koju sam uredno koristio godinu i 10 mjeseci, no 28.12.09 iz kucista mi se osjetio jaci smrad paljevine, hvala bogu pa sam bio za kompom i odmah iskopcao iz struje, da neduljim na grafi su mi se spalila 3 čipa al doslovno spalila, hvala bogu nista drugo iz konfe nije pokojno, moguce da su neke oscilacije bile u naponu al cisto sumnjam posto imam dosta dobru struju doma, i ugl da neduljim, imam sva sreca jos grananciju 2 mjeseca, isti dan (28.12) sam odnjeo grafu na garanciju u HGSPOT, no dan danas nema nikakvih saznanja u kojem je stadiju popravka moja graficka kartica, trazio sam neku zamjensku ali su rekli da nemaju i kao da oni to nedaju, ugl sta sad ja mogu ocekivati od samog njihovog servisa? dali cu dobiti novu grafu? istu tu ili? koliki im je zakonski rok da mi isporuce nazad grafu? po meni to je kartica za bacit i nemoguce ju je popraviti, jel posotoji neka mogucnost da pozurim popravak jel poludit cu vise bez kompa, radim trenutno na kompu od 512 ddr 1Ghz