Zanima me odakle ti znaš koliko ja znam o ovome što sam napisao? Na tržištu nema puno više LCD-a s MPEG-4 DVB-T tunerom. Panasonic ima dva modela - 100Hz G10E i 50Hz U10E. U tablici su navedeni osnovni modeli zato jer bi s podvarijantama tablica stvarno bila nepregledna.
Što se tiče zabluda, hm. Podaci su točni toliko koliko znam iz vlastitog iskustva i onoga što sam pročitao. Ukoliko vidite nešto pogrešno u tablici ili tekstu, napišite slobodno. Topic je kao takav i zamišljen. Tako da ljudi na jednom mjestu mogu pregledno pročitati neke tehničke stvari za koje bi im inače trebalo daleko više vremena da to rade sami.
Generalno diskreditiranje cijelog posta je generalna glupost. Ljudi koji znaju više od mene nisu napravili ništa slično ovoj temi. Niti su pokušali ukrako objasniti neke pojmove. Sad se mene pokušava ušutkati. Odlično. Ništa, ljudi kupujte samo Panasonic zato jer drugi nemaju pojma. Nemožete gledati filmove sa USB-a - nemožete ali nema veze. Plazme se više griju nego LCD i sve je to potrebno nekako ohladiti ali nema veze. Potrošnja struje - nema veze. Uhodavanje, burn-in, fosforni tragovi, problemi s deinterlacingom - nebitno. Uspoređivanje 100Hz kod LCD-a i naprednih 600Hz kod Panasonica koji nemaju veze jedno s drugim ali zato dobro zvuči kod usporedbe. Panasonic je ako niste primjetili isto 100Hz nativno.
NeoPDP tehnologija kod plazmi je super i veliki je napredak u odnosu na postojeće ali ... ma nema veze, umori se više.