View Single Post
Staro 10.01.2010., 04:06   #124
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
ja sam ovu pizdariju sa tv rpetplatpom lako rijesio..
zajebo sam se, pa mi je doso onaj inkasator i vidio da imam tv... prijavio tv, platio kaznu
(za 2-3 mejseca jer kao nisam prijavio)... platio jednu ratu... iduci mjesec nazvo broj sa uplatnice i rekao da se selim iz stana i odjavljujem tv sa ove adrese i prebacio tv na svoje starce (gdje je prijavljeno vec jedno 10komada ), tako i vi mozete prijaviti na nekoga od rodbine npr ko placa...
i vise mi uplatnice ne dolaze, a ni inkasatori, ako iduci put dodju i nekim slucajem ih pustim, zabunom i cuju ili vide da imam tv..
samo kazem, zakonski rok je mjsec dana da se prijavi tv uređaj, a ja ga kupio prije 5 dana, znaci fuck off s mojih vrata naredna 3 tjedna.. kad dodju poslije toga, kazem da neam tv i cao miki...
ili jednostavno pred njima bacim tv kroz prozor (jer ipak sam tv vrijedi 100kn, a 2 pretplate mjesecne 120. .tak da cu bolje bacit tv njima pred ocima i kupit drugi za 2 dana, a oni nece dolazit narednih godinu dana )

i da, zakon kaze:
IX. PRISTOJBA I DRUGI PRIHODI
Članak 53.
(1) Vlasnici radijskih i televizijskih prijamnika na području Republike Hrvatske dužni su HRT-u plaćati pristojbu.

znaci i usb tuner je tv prijamnik, tako da i to spada u tv.. bez obzira jer vi na njeg nakacili 32inchni monitor

ali njihovo poznavanje i priznavanje tehnologije se isto da manipulirat na 100 nacina

evo i zakon, pa izvodite manipulacije..
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/304950.html

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote