Citiraj:
Autor aircanada
Imam problem, a ne znam di tocno da ga svrstam.
Naime, nakon 2x instalacije razlicitih win 7 x64, komp nece da se skroz iskljuci. Imam dual boot, i pod XP se iskljuci normalno, ista instalacija win 7 x 64 na drugom kompu i iskljuci se normalno, ali na mom kao da ide u sleep mode, ali nista osim reset tipke na kucistu ne pomaze. Ostane ona led lampica gorit, i mislim neki vent. Stavljeno je da kad se pritisne shut down, da se zbilja i ugasi, nije sleep ili nesto drugo.
Jel tko zna u cemu bi moga bit problem?
Hvala
|
Imao sam sličan problem s gašenjem Win7, naime windowsi bi se klikom na ShutDown samo resetirali bez ikakve prijave greške. Nije pomoglo apsolutno ništa, čak niti ponovna čista instalacija. Problem je riješen jednim dužim clear CMOS-om nakon čega je sve počelo funkcionirat normalno. To sam bio i ranije napravio, ali očito ne dovoljno dugo. Naknadno sam promijenio proc i ploču, nanovo instalirao w7 i ovakav se problem više nikada nije pojavljivao.
Dok sam imao taj problem s gašenjem, jedini način na koji bi se winsi uredno zgasili bio je da se prvo odlogiram pa shutdown sa login screena, probaj tako, to bi trebalo šljakat.
Danas sam međutim imao prvo rušenje, uslijed downloada (radio je samo RapidShare Manager) winsi su se smrznuli, slika na desktopu ostala, mouse smrznut, preostao samo hardreset. Nikakav bluescreen, nikakve greške u Event Viewer-u, čudno.