Ovak... Imam problem da ne mogu pokrenuti cod4...
znaci, sastavio sam novu konfu, cpu E4400, mbo asus p5 nd2 se (nforce 4 sli), 1 gb ddr2, nvidia gtx260. to je privremena konfa i ram ali trebalo bi zavrtit igru...
ugl, stavio vistu 64 i probao pokrenuti vec davno instalirani cod koji radi na vec preko nekoliko reinstalacija, no, pokrene se, dode crn ekran i treba krenut igra i vrati se u win i pise iw3mp.exe has stopped working i nudi da provjeri soluciju na netu ili close s tim da ak i stisnem da provjeri nis se ne dogodi...
da se razumije, to je na frisko instaliranom sistemu, svi driveri su najnoviji...
nakon toga obrisao sam tu instaliranu verziju i ponovo instalirao igru iz pocetka no opet isto...
zatim sam instalirao vistu 32 black i sve nove drivere, sistem super radi, frisko instaliran cod4 i opet isto...
probao sam maknuti drivere od grafe (zadnju verziju) i instalirao dobivene sa garfom sa cd-a no opet isto... stavio neke druge drivere za nforce no opet isto... patchao igru no opet isto... napravio hrpu win updatea i opet isto... sta god probam isto, pokrene se i izade van...
WTF???