eo, jos i ja imam jednopitanje, dakle proc mi je amd athlon 3000plus , default mu je 2ghz i temperature kontroliram preko rivatunera i speed fana i kad su mi fanovi na 50% temperature proca i matične mi na full opterečenju ne idu povise 32 stupnja, dakle dosta sam proučavao ove teme u vezi clockanja i iskreno bilo mi je tesko shvatit ali ipak jesam, matična mi je asus k8n4e i nadograđen je ram na 2ghz,e sad proc sam clockao sa 2 na 2.5 ghz a voltazu proca sam sa defaulta od 1.36v digao na 1.50 i uopče se ne grije razlika je mozda 2 stupnja sad na full opterećnju ne ide povise 35 i to kad su fanovi na 70-80%,ali nakon pola sata rada pokušao sam ga malo više opteretit i srušio se sistem, jednostavno se ugasio, e sad ako voltaže spustim uopče se ne pali a povečavat mislim nije potrebno iako bi mogao jos s obzirom na grijanje ali u biosu mi dapače uopče ne dopušta vise od 1.6. memoriju uopče nisam clockao niti povečavao voltaže jer imam 2gb pa mislim da je to za takav proc jako obilato i da nije potrebno clockat memoriju,e sad, multiplier proca mi je 10puta, i koliko sam god puta pročitao sve teme o overclockingu nisam shvatio sta je to taj FSB, i te neke stvari s množiteljma itd, dakle shvacam osnovno ako stavim proc na frekvenciju od 250 i množitelj 10 onda dobijem 2.5 ghz brzine ali jel bi mozda bilo bolje ili zdravije stavit mnozitelj 8 a povecat frekvenciju, moze jos malo pojasnjenja u vezi toga pls, inace tnx komp mi daleko bolje radi nego na 2ghz.