Koristim Amis 3 u 1 treći tjedan. I ovo su neke mane koje sam pronašao.
AMIS tv:
> ne vidi se program Zone reality - uopće
> TXT radi samo preko scarta i samo na nekim programima
> Ne vidim razliku u kvaliteti slike između scart-a i HDMI-a (zvuk je puno bolji preko HDMI-a)
> Pri okretanju programa neki se programi smrznu i ne daju sliku tek kad se prošeta dalje pa vrati na taj program sve dela.
> dolazi do smrzavanja slike - ne tako često.
> puno lošija je slika na programima Fox life i Fox crime.
> Fali mi neki promo program sa možda nekim važnijim obavijestima, najavama, planovima za unapređenje, opčenito komunikacija operatera prema korisnicima.
> možda neki link sa uputama kako optimizirati kvalitetu slike i zvuka...(korištenjem HDMI-a itd...)
> Neki HD program...barem jedan :P
> HRT plus, Z1 i OTV
Internet:
> Brzina puštanjem pipe do 24 Mbps se popela na 11-14 Mbps ovisno o bandwith meteru. Ali prilikom download-a nekih većih file-ova npr. sa intelovih stranica brzina se ustabili do 800 KB/s max. Češće je niža.
> Brzina varira od sata do sata - Kod T-Com-a sam imao 10 Mbps + maxtv testni i download je uvijek bio čistih i stabilnih 1,2 MB/s. Pa mi to nije jasno...isti vodovi drugačija brzina. (T-Com mi je još prije deklarirao propusnost parice na 15-17 Mbps).
> Sa nekih stranica bolje vuče sa drugih slabije u razmaku od 1 minute.
> mjereno na
www.speedtest.net link prema ljubljani je 14 Mbps a prema Zagrebu 6Mbps. Mislim znam da je Amiš slovenski orginalno ali opet...zašto je takva razlika?
Eto nekoliko konstruktivnih kritika.
Ali inače sam zadovoljan sa omjerom cijene i dobivenog

Nisu loši Amiši, kad se riješe dječih bolesti biti će top of the line