Citiraj:
Autor atha
Izvrsno.
Kako si i vidio, sa DVBViewerom mogu gledati HD, znaci da je Tuner OK. I nasao sam isti takav u Vemilu, isto HD oznaka pored. A na Terratec sajtu ni rijeci o njemu, samo medju driverima na FTPu.
Sto se tice softwarea, instalirao sam onaj sa CDa i to je odmah bio basic.
Onda sam skinuo ovaj sa FTPa, i on mi je isto prijavljen kao basic.
Ne mogu snimati u AVI, samo mpg.
Uh, jos jedan dan znaci moram izgubiti oko ovoga.
|
Ma svaki tuner može hvatati i gledati HD vjerojatno. Samo što većina tunera ne radi sa puno softvera, pa je onda teško porihtati codece (rijetko koji softver dopušta tuđe codece; DVBViewer je odličan u tome). Terratec ima BDA drivere koji dopuštaju da kartica radi sa svime i svačime i to je definitivno plus.
Možda baš to snimanje u AVI i nije neka potvrda, jer ja mogu samo analogni u AVI (DIVX codecom) snimati, a DVB-T samo MPEG2 format. Eventualno pogledaj jel imaš PiP

Moje je neko mišljenje da si dobio krivu karticu, jer HD verzije su one koje moraju po defoltu podržavati gledanje HD-a, nikakvo prtljanje po codecima i drugim softverima. A i brijem da bi na kutiji na 1000 mjesta pisalo da podržava H264 i slično
EDIT:
Jel ti negdje piše da imaš Basic HomeCinema ili ti to prema onome kaj sam rekao, da moraš imati snimanje u AVI ? Može bit da sam ja to malo krivo napisao (jer velim, niti ja ne mogu DVB-T snimati u AVI/DIVX).
I brijem da na Windows 7 HomeCinema ne prepoznaje Cyberlinkov codec

!? Ili je to doista do toga što ja imam PowerDVD ver. 9 ?