View Single Post
Staro 07.01.2010., 14:11   #611
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Mogu se samo složiti,mislim da bi bilo mnogo korektnije da su objavili na webu ili u novinama dopis da nisu u mogućnosti preuzeti reklamacije,a ne ovako,neko vrijeme si tri puta zvao - a dobio pet različitih odgovora,da bi na kraju eto silom zaključio da ne vrijede garancije,što bi značilo vjerujem da se i ja sa E8400 mogu pozdraviti,osim preko uvoznika,a tko bi to bio moram čekirati kutiju.

Vrlo neozbiljno i smišljeno,naravno,ovakve stvari se ne mogu slučajno dogoditi "ozbiljnim" firmama,a možda sam i sam sebi skočio upravo u usta,i dao odgovor da su - neozbiljna firma.

Dok se ne preimenuju,tj. ne propadnu,garancija je nadam se - ostvariva, nisu neki uber keksi,ali 209kn je bio 2gb na 1066,clockaju se,rade od 800-1100+ bez problema sa 4,5,i 6 latencijama i nisam to htio propustiti,naravno da im je cijena u međuvremenu narasla,čini mi se da su sada 370kn/2gb keks.

Sretno svima sa traženjem uvoznika,što drugo reći,i puno naravno razumijevanja i strpljenja,nema druge.

@ dizla - jeftini su bili , a tek Pak-u šta sam uzeo,za 83kn 1gb DDR3 za lap,sad je 380kn keks,megaLOL. Još momka pitam koliko ćeš komada? Trebao sam 10 uzeti.
thedream je offline   Reply With Quote