View Single Post
Staro 07.01.2010., 14:02   #4477
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Primer - prije gledanja filma na jednom forumu sam primjetio da je vecina ljudi tvrdila da film treba pogledati barem 2 puta kako bi ga shvatili. Smijao sam se Amerima. Sinoc sam pogledao film i jos mi nije jasno kako ga povezati u cjelinu - istina prijateljica Mary Jane je gledala film sa mnom Ovaj vikend cu ga ponovno gledati i pokusati shvatiti sve vremenske tranzicije. Bit price je izum vremenskog stroja i putovanje kroz vrijeme gdje se susrece nekoliko inacica istog putnika (tesko je prepoznati koji je vremenski putnik trenutni lik u kadru) koji pokusavaju izmjeniti buducnost u svoju (financijsku) korist, ali na kraju sve zavrsava drugacije nego sto je(su) zamislili. Film je kompleksna slagalica i treba paziti na dosta detalja. Ekipa kojoj se svidja CGI trebala bi preskociti ovaj film, dosta je reci da je budget filma bio 7000 USD.
9/10 (film zaista zaintrigira i jedan je od boljih koje sam gledao).

Ako nekoga zanima komentar i objasnjenje filma, apsolvent UCLA je pokusao objasniti radnju filma u svom radu "Gendler" koji je objavljen 2006 (nisam citao, pokusati cu sam dokuciti neke stvari u filmu).

Pandorum - ima sve karekteristike sci-fi horrora, napeta prica, meni OK efekti (cudovista podsjecaju na orkove iz crtanog Gospodara prstenova), rupe u prici su popunjene "neznanjem" glavnih likova koji lagano kroz film otkrivaju kostur price, detalji su ostavljeni nama na mastu, poznavajuci holywoodske filmove, mozda i bolje
Mainstream, ali solidan.
6.5/10
theobromine je offline   Reply With Quote