Sherlock - svi koji si razmisljaju kaj ici pogledati , definitivna preporuka . Film ima zanimljivu i na kraju se otkrije , realnu radnju . Je da su u kinu bili uglavnom stariji ljudi ali sta sad

Mozda mali nedostatak , mrvicu mrvicu previse agresivnosti u filmu , s obzirom na knjige .
sto se avatara tice
u prijasnjem postu sam htio reci , nije mi jasno zasto ljudi puse tolko film cim se pojavi neko bice s ogromnim uhom , repom ili mogucnoscu bacanja magije . Kao da njih zacara
Citiraj:
Je da strasno fali onaj ljigavi pierce brosnan sa onim svojim promuckanim a ne promjesanim martinijem (ili sta vec)ohladjenim na 3.23C, sa svojim usranim bmw-ima i svojim konstantnim i iritantnim cerakanjem kojeg je pokusao skinuti od legenadarnog Sean Connerya
Zbilja ne kuzim kako se nitko za sva 4 fiilma u kojima je on glumio nije nasao da mu objasni da je je onaj cerek spontani prirodni dio sarma Conneryava (nesto s cime se rodis) a one njegovo je u najbolju ruku licilo na onog napusenog macora iz alise u zamlji cudesu.
Ako kojim slucajem tim burton ili woody alen budu snimali filmsku verziju alice u zemlji cudese casting za macora nije potreban
Eh da brosnan se konacno rjesio onih svapskih kanti na daljinsko upravljanje koje fure svaki drugi hercegovac i brizan dobio aston martina sa clock devicom---OMG fim se treabo zvat UMRI ODMAH SAD od muke sta si dao 100 kn za pogledat to smece
|
ne diraj mi bmw :/
lololo za review bonda , iako ga volim