View Single Post
Staro 07.01.2010., 09:14   #89
D-I-A-B-L-O
Bannija :D
Moj komp

D-I-A-B-L-O's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Imadoh i 6600gt od leadtek-a čini mi se, to mi je bila slijedeća kartica poslije 9800xt, kako prvi komp nisam kupovao ja, već mi ga je rođak sastavljao, ova 6600 mi je bila poprilično razočaravajuća samo što to prije kupovine nisam znao jer mi je i samo znanje o računalima bilo poprilično skromno.
Nakon toga je uslijedio moj najveli promašaj, a to je bila 8500gt, za koju sam dao još onda nekakvih 950-ak krznaša i svega par mjeseci nakon toga ju jedva jedvice prodao baš na ovom forumu za nekakvih 250 čini mi se.
Poslije nje je slijedila X1950GT, pa ubrzo nakon toga još jedna u CF setup-u, e to je već bila solidna kombinacija, samo što bi tijekom igranja toliko zviždale da sam se bojao da će mi cijela kanta poletjeti a bome su i lijepo grijale moju malu sobicu gdje je komp bio smješten
Taj setup sam držao dok nisu cijene polovnih 4870-tki popadale ispod 1500kn, i onda sam napokon odlučio da je vrijeme za nešto jače i tiše, međutim eto, od kada imam ovu karticu, nekako su mi neke druge stvari postale bitnije od igranja, tako da brijem da dugo vremena neću imati potrebe za nečim jačim.