Citiraj:
Autor scemby
Dali netko mozda zna zasto mi igra nenormalno "steka" ( 5-6 fps ) kada sam u onoj njegovoj prikolici, a kada izadjem van nje i na utrkama sve radi glatko bez ikakvih trzaja? Postavke sam stavljao i najnize i najvise i isto je sve u prikolici uvijek... Hvala na pomoci 
|
problem koji je i mene iznenadio. uglavnom, ja nisam skidao nikakav patch, skinuo posljednje drivere ua ATi i sve sljaka 5/5. probaj, samo zgazi stare drivere pa javi

.
Citiraj:
Autor xlr
Kako bi ova igra radila na konfi iz mog profila i rezi 1680x1050 na dx9? Medium detalji, možda pokoji high, šta kažete? Proc je na 3,3ghz, grafika na stocku (750/1100), memorija isto.
U pitanju je kupnja novog joypada pa da ne bacam pare ako ne mogu uživati uz igru.
|
bez problema?

nego, pogledaj moju konfu, sve na def. i sve ide bez problema na 1680x1050, sve na high, cak i 4xAA (ili AF, nesto od toga je dignuto na 4x

). i ponekad (ali stvarno stvarno ponekad) se zna lagano osjetiti nedostatak jace graficke, ali HD4670 tera DiRT2 bez ikakve muke

.
dok recimo DiRT1 je ubojstvo, instalirao i deinstalirao koliko steka na svakoj postavki............