View Single Post
Staro 06.01.2010., 16:26   #13
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Dosada sam stavio taj codec pack na otprilike 35 računala i nijednom se nije desilo da je itko rekao da ima problema u vezi filmova, dapače vole minimalistički izgled MPC.
Ne kužiš kaj ja opće pričam. Ti rađe skineš K-Lite i onda u njemu odabreš samo MPC-HC ili kaj već, umjesto da skineš MPC-HC sa službene stranice i gotova stvar. K-Lite je dno-dna svih mogućih codeca-packova, a to kaj ti i svi koji ga koriste i preporučuju, misliš da ne instalira masu nepotrebnih sranja - e to je vaš problem. Rekel sam već 100 put, ljudi su se godinama privikli na K-Lite, BSplayer, Winamp, Nero i ostale gluposti od programa koje sa svakom verzijom idu nagore i naravno da ne žele čuti da su njima omiljeni programi sranje. U 21. stoljeću vi još uvijek instaliravate codece i codec-packove, bez da opće znate za kaj služe codeci i bez da uopće pokušavate shvatiti da vam za gledanje bilo kojeg video materijala ne treba codec i(li) codec-pack.
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Kad se instalirava podesim Lots of stuff na početku i stavim da default otvara s Media Player Classic.
OK, ajde onda fino meni i svima ostalima koji ne koriste codece i codec-packove (a ipak gledamo sve kaj nam padne na pamet) objasni kaj točno se instalira s opcijom Lots of Stuff i čemu sve to služi - jer jedno je sigurno, za gledanje video materijela ne služi. MPC-HC ima svoje filtere i kolko ja znam još uvijek ne postoji skripta u K-Liteu koja bi natjerala sve ono kaj dolazi s tim codec-packom u MPC-ove External Filters. Sve dok ručno ne uneseš apsolutno svaki codec, filter i dekoder koji dolazi s K-Liteom, MPC-HC koristi svoje i čita 99% toga. Objasni čemu onda sve to s čim se K-Lite diči i hvali služi, jer MPC-HC nema nikakve koristi od toga. Nakupina smeća, a ljudi misle da im K-Lite pokreće sve kaj gledaju. Malo sutra.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 06.01.2010. u 16:38.
McG je offline   Reply With Quote