View Single Post
Staro 06.01.2010., 16:08   #11
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Sve je bolje od BSplayera i K-Litea. S tim da je tvoja konfiguracija relativno loša za gledanje HD materijala i zato ti 720p i 1080p šteka ili zna štekati. Grafička nema sposobnost preuzimanja HD-a na sebe, a i procesor je jad i bijeda za današnje pojmove, tak da ga jedan malo bolje skodirani 720p vrlo lako odvede na konstantih 100% zauzeća. Jedino (osim kupnje nove konfiguracije ili barem bolje grafičke) s čim si moreš donekle pomoći je bolji player poput MPC-HC-a i kombiniranje s CoreAVC-om i sl. rješenjima, tak da bar kolko-tolko softverski smanjiš zauzeće sistemskih resursa dok gledaš HD materijal. Nedostatak zvuka u serijama i filmovima koje gledaš, moreš zahvaliti nepotrebnom krcanju codeca i codec-packa, pa sad ne znaš ko pije, a ko plaća i kaj se kolje s čim.

Ovak u vezi K-lite mega codec packa. Ja čim instaliram windowse, drivere, pokrenem instalaciju tog codec packa. Kad se instalirava podesim Lots of stuff na početku i stavim da default otvara s Media Player Classic. I više netreba nijedan klik stisnuti da bi svaki format na koji sam naišao radio bez ikakvih problema.
Stvarno nemam protiv tebe ništa, ali nije da si rekao da ti rađe koristiš neki drugi program već kažeš da je čisto smeće.

Dosada sam stavio taj codec pack na otprilike 35 računala i nijednom se nije desilo da je itko rekao da ima problema u vezi filmova, dapače vole minimalistički izgled MPC.
kasko je offline   Reply With Quote