Citiraj:
Autor ivand123
Šta je vama, ta dva filma po meni nisu čisti 007 serijal. Nisu s tehničke strane loši nego jednostavno to nije Bond, James Bond. Svi prijašnji nastavci su mi bolji od ovih.
|
Je da strasno fali onaj ljigavi pierce brosnan sa onim svojim promuckanim a ne promjesanim martinijem (ili sta vec)ohladjenim na 3.23C, sa svojim usranim bmw-ima i svojim konstantnim i iritantnim cerakanjem kojeg je pokusao skinuti od legenadarnog Sean Connerya
Zbilja ne kuzim kako se nitko za sva 4 fiilma u kojima je on glumio nije nasao da mu objasni da je je onaj cerek spontani prirodni dio sarma Conneryava (nesto s cime se rodis) a one njegovo je u najbolju ruku licilo na onog napusenog macora iz alise u zamlji cudesu.
Ako kojim slucajem tim burton ili woody alen budu snimali filmsku verziju alice u zemlji cudese casting za macora nije potreban
Sve u svemu davno je doslo vrijeme za refresh cijelog koncepta i imidga bonda jer one izlizane fore iz sredine proslog stoljece umetnute u onu izlizanu fabula u kojem multimiljunas,genije i negativac X iz nekog Y razloga (hira,gramzljivosti,osvete, zabave...) odluci unistit stvar Z (covjecanstvo,VB, ekonomiju, kraljicu, a na putu..mu se uvijek isprijeci njegovo visocanstvo tajni agent njezinog velicanstva i agencije mi6-bljuuuuv
Najgore o svega sta je kraj u kojem bond sa sponzorusom xn u zagrljaju nestaje iz kadre poznat i BEZ GLEDANJA filma jer uz pomoc svojih, borilackih vjestina, snalazljvivoti, sarma i nekoliko debilnih izuma/naprava od svog mestra Q-a (od kojih 95% ne da 90 granici s granicom zdravog razuma nego s granicom fizike) ni negetivac u vidu chuck norrisa ne bi imao statistickih sansi
Jos kad se sjetim onog zadnjeg brosnanovog remek djela UMRI DRUGI DAN u kojem surfa uz pomoc nekakvog pleha i padobrana kojeg je valjda izvukao iz djepa na valovima koji su izgledali kao da sam ih ja crtao u paintu i sve to da bi se spasio svijet od nekakvog satelita pod kodnim imenom ikarus (koji je sposaban sunceve zrake transformirat u smtonosnu lasersku zraku) a trenutacno je pod kontrolom jhun luia, sina sjevernokorejskog generala kojem se u faci nalaze nekakvi dragulji a posto brizan nije cuo za najobicniju pincetu kojom bi izvadio par komadica stakla iz koze lik je zamjenio tijelo s britanskim ekscentrikom i domoljubom koji se samo pretvara da bi namamio i naguzio haly bary u bazi pod staklenikom na sjevernom polu u kojem uzgajaju kupus(to sto je tamo najvjerojatnije trebala bit polarno noc je manje bitno...
Eh da brosnan se konacno rjesio onih svapskih kanti na daljinsko upravljanje koje fure svaki drugi hercegovac i brizan dobio aston martina sa clock devicom---OMG fim se treabo zvat UMRI ODMAH SAD od muke sta si dao 100 kn za pogledat to smece