Citiraj:
Autor Halos
veliš a: da budeš malo jači u toj cijeloj prici
Mene zanima dali je itko imao problema sa driverima do sada?nisam nigdje vidio...
|
Neisplativo mi je nažalost,makar bi fora bilo opaliti usporedbu,nisam nešto procom zreo još uvijek sa C2D ali mislim da bi lijepo radilo,ipak 2x1300tinjak kuna,ipak mislim da ću radije ovu prodati ako mi zafali snage ili zabrijem na gadno igranje,i da bi mogla neka 5870 pasti kroz koji mjesec.
Citiraj:
Autor Majo
Nikakvih problema,inace sam mrzio Ati,al sad  ...Ugl vrtim 9.11 drivere,olicenje stabilnosti,apsolutno nikakvih problema nisam imao dosad!
|
Ključna riječ

,ali nisam ni ja primjetio,osim šta ne vole poslovično baš Driver Cleaner,bolji je recept gaženje postojećih drivera,ja sam puknuo one sa CD-a,pa 9.11 i evo 9.12,tako nisam imao nijedan brejk.
Isto tako u CCC-u,nije nešto popularno mijenjati Catalyst AI,nek stoji kako je,i vsync,isto tako nek stoji radije off if not specified ili tako nešto. To sam do sada primjetio na seriji 3,4 i 5.
Nemam osim toga nekih posebnih primjedaba,mislim da su malo pomalo došli na svoje sa driverima.
Dobro ti imaš stvarno živinu od procesora,još tako clockan,to je zaista negdje milina igrati na tome,ja bih se morao poštenije nadograditi najmanje sa i5 i nekih bržim 1600 modulima sa niskim latencijama.