View Single Post
Staro 01.11.2004., 17:20   #7
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Re: Re: SLI GF6X00 Action - In your face ATi :-p

Citiraj:
Originally posted by Jelc
E sad...budući da si to ti postao-ne mogu ništa drugo nego dobro se nasmijati :burn:
A tko je trebao postat ?

Citiraj:
Ti si sine Izraelov škrt kupiti jednu 6800 LE a kamoli novu SLI ploču i dvije grafe.....dobio bi infarkt od same pomisli koliko bi to koštalo...
Normalno da sam škrt kupit nešto što ne koristim niti će mi trebati u doglednoj budućnosti (nisam pokrenuo ni solitare već mjesec dana, a kamoli neki ušljiv gejm), sad čekam da mi stigne Matroxica G400 da se više oprostim od tog šugavog ATija :-p Grafa je stara 5 god al meni je predobra jer ni Ati ni nVidia nisu još stigli Matroxov 2D , stavim ti u komp Matrox Mystique sa 2Mb rama, PCI groblje iz doba dinosaura, i prekrižit ćeš se kad vidiš kakva je slika...

BTW ovo pišem na njoj...

Citiraj:
A budući da svi znamo da ne možeš jeftinije grafe spajati u SLI i cijenu novih ploča...ono...
Cilj SLIja nije stavljanje 2 preloše kartice da bi dobio performanse neke koja je malo manje loša, tu si promašio... Ono stavit 2xFX5200 u SLI - bravo bravo...

SLI je tu da danas uzmeš jednu dobru grafulju i danas-sutra još jednu bez potrebe za mjenjanjem sistema i nekih preprodaja...

Kako bi rekli - sutrašnje performanse sa današnjom tehnologijom

BTW Svi 6XXX čipovi podržavaju SLI samo nije impletiran na samim karticama, vrlo je vjerovatno da će proizvođači izdati i 6200 SLI itd...

Citiraj:
Sve je to pravljenje ražnja dok je zeko u šumi, mislim da je bolje prvo pričekati a tek onda pričati o 105% povečanju frame-ratea.
Zeko je u škrinji , mislim nema se tu šta čekati, tehnologija je tu (dobro ne u HR ali ne pričamo o teoretiziranju nego nečem opipljivom)

Citiraj:
U prošlosti smo bili svjedoci ne jedamput da se dotična firma mjesecima prije izlaska hvalila sa ovim i onim a na kraju od svega ispadne kita labudova
Bitboys itd...

Gle danas uzet neki ATI skuplji od 1000kn je pušiona, to je realno stanje stvari...