View Single Post
Staro 06.01.2010., 13:06   #4458
Mast3r Chi3f
Premium
Moj komp

Mast3r Chi3f's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
AL ONDA, valjda pod utjecajem neke vise sile(mozda ipak svemir ima osjecaj za pravdu, bolje receno ravnotezu) opicio sam centralno do kraja, smotao jednog johnija, stero "rospiju" sa svojim krvopijama u shoping, zavalio se u krevet i igrom slucaja naletio na One Flew Over the Cuckoo's Nest, film kojeg sam valjda zadnji i jedini put gledao na drzavnoj dalekovidnici prije valjda nekih 15 god.(sad imam 24.) u nekom horor terminu, sve u svemu nisam ocekivao nista previse.
Sve sta mogu da kazem je da se nisam toliko odvalio jos tamo od foresta, doslovno na pojedinim djelovima krenule su mi i suze a na kraju kad mi se je sve sleglo opet sam se uhavtio razmisljajuci o filmu, jednom rjecju remek djelo Milosa Formana koje spada u nultu kategoriju ljudske bastine
Najbolje od svega sta je film za razliku od ovih danasnjih "epopeja" snimljen valjda s budjetom od 3 kurtona i bocom Jackia per la capita.

BTW neki dan sam pogledao toliko hvaljenog i reklamiranog Cameronovog Avatara i CEMU DA TROSIM svoje i vase vrijeme drobeci nadugo i nasiroko kad je rezime svega sta ja o filmu mislim jos davno apostrofirao legendarni Tarantino: “This CGI bullshit is the death knell of cinema. If I'd wanted all that computer game bullshit, I'd have stuck my dick in a Nintendo.”

Jack Nicholson je CAR

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.01.2010. u 13:29. Razlog: Mda...
Mast3r Chi3f je offline   Reply With Quote