AL ONDA, valjda pod utjecajem neke vise sile(mozda ipak svemir ima osjecaj za pravdu, bolje receno ravnotezu) opicio sam centralno do kraja, smotao jednog johnija, stero "rospiju" sa svojim krvopijama u shoping, zavalio se u krevet i igrom slucaja naletio na One Flew Over the Cuckoo's Nest, film kojeg sam valjda zadnji i jedini put gledao na drzavnoj dalekovidnici prije valjda nekih 15 god.(sad imam 24.) u nekom horor terminu, sve u svemu nisam ocekivao nista previse.
Sve sta mogu da kazem je da se nisam toliko odvalio jos tamo od foresta, doslovno na pojedinim djelovima krenule su mi i suze a na kraju kad mi se je sve sleglo opet sam se uhavtio razmisljajuci o filmu, jednom rjecju remek djelo Milosa Formana koje spada u nultu kategoriju ljudske bastine
Najbolje od svega sta je film za razliku od ovih danasnjih "epopeja" snimljen valjda s budjetom od 3 kurtona i bocom Jackia per la capita.
BTW neki dan sam pogledao toliko hvaljenog i reklamiranog Cameronovog Avatara i CEMU DA TROSIM svoje i vase vrijeme drobeci nadugo i nasiroko kad je rezime svega sta ja o filmu mislim jos davno apostrofirao legendarni Tarantino: “This CGI bullshit is the death knell of cinema. If I'd wanted all that computer game bullshit, I'd have stuck my dick in a Nintendo.”
Jack Nicholson je CAR