Tema: AmisTV
View Single Post
Staro 06.01.2010., 13:04   #204
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor blue_angel Pregled postova
da vas pitam nekaj ovak, imam spojen laptop i komp na amisov modem (bridge mode jer sam tako tražila..) i sad sam dobila amis tv, a pošto modem ima samo dva utora za internet, morala bi laptop ili komp isključivat..da uključim tv.. jel postoji neko rješenje za to i koje bi bilo najbolje? hvala
ne bi trebalo biti tako, imas 4 porta i trebala bi moci imati spojene i lap i komp i stb, samo sto neces moc imat i lap i komp na netu u isto vrijeme.

Citiraj:
Autor mecky Pregled postova
....
Kao prvo, pošto je moj tv HD redy, albis bi mi trebao biti dekoder HDMI signala, što mu u tehničkom opisu stoji. za bolji saund, ja sam spojio a/v rekorder 5-1 koji mi reagira na dolby sorraund signal, ali ga ne dobija, pa nemam željeni saund. Ako stisnem na daljinskom crveni gumb pokaže se "audio: nepoznat" ili "engleski", što nema veze sa ničime.
Dakle, ako netko ima istu konfiguraciju, mogli bi razmijeniti iskustva i zajedno tražiti poboljšanje ponuđene opcije od AMIS-a.
mislim da ti isporuceni kanali nemaju 5.1, tako da ces stereo zvuk dobit na svih 6 zvucnika samo ako imas matrix efekt na pojacalu 5.1 sustava ili prijamnika (razvlacanje 2 kanala na 6)