View Single Post
Staro 06.01.2010., 10:54   #640
thezero
Premium
Moj komp

thezero's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor bez_panike Pregled postova
možda je već netko pitao......razlika između 5800 i 5530? znam da 5530 nema gps ali mi to ne igra baš nikakvu ulogu.e sad je li netko imao obje u rukama pa da mi pobliže opiše ima li razlike u brzini rada,općenito čvrstoći uređaja (kvaliteta izrade) i ostalo?i je li istina da na 5530 baterija ne drži baš?
kupio jucer 5530... do sad se samo na kratko koristio 5800 frendovim...

5530 nema 3g,gps; cvrstoca je oke,izuzev toga sto zadnji poklopac pucketa-ugl oba su moba nize klase tak da neku preveliku kvalitetu nemozes ocekivat-makar mi se 5800 cinio truncicu "cvrsci"... ,brzina rada na zavidnoj razini-brzo reagira ,u rijetkim trenucima zastane malo pa nastavi-zbog malo ram-a kad je otvoreno par aplikacija(trebalo bi bit bolje sa novim softwareom),manji ti je font nego kod 5800 jer je reza ekrana ostala ista a dijagonala smanjena-meni nije neki problem a i imas za povecat font...wlan funkcionira super,surfanje brzo-stranice otvara pravilno,zvuk odlican i na zvucnicima i na odlicnim prilozenim slusalicama, zvuk tjekom razgovora glasan i cist... kamera mislim da je samo truncicu losija kod 5530 (osobno mi nije btna stavka posto koristim n82 za slikanje ukoliko je potrebno)...za bateriju sam citao da drzi i do 5 dana-na gsmareni-to jos tek moram isprobat... no punjac je ocajan5.0v 350mA-treba mu 4 sata da napuni bat do kraja(mozda je to samo do prvog punjenja posto sam ga samo jednom punio) dok mi se n82 sa svojim punjacem napuni za sat vremena (5.0 v 800mA )...

posto sam ga tek jucer kupio nisam bas sve istrazio do kraja, makar sam symbian korisnik vec ohoho... istestiram uredaj kroz dan dva do kraja pa ti javim na pm ugl ak treba

nadam se da sam pomogao
thezero je offline   Reply With Quote