Dobar dan
Ovo kaj mi se danas dogodilo, vjerujem da nisam jedini, a to govorim i ljudima kojima ce T-com to i napraviti.
Podnio sam zahtjev u Amisu prije tjedan dana za 2u1 uslugu (internet + telefon 4Mbps/768Kbps). Trenutno imam telefonsku liniju kod T-com-a, znaci nemam internet.
Danas su me kontaktirali iz Amisa da im je T-com poslao dopis, tj. rijesenje kako ne mogu dobiti uslugu 2u1, radi "nezadovoljavanja tehnickih uvjeta".
Odmah sam nazvao T-com, napravio sam se glup, rekao da kod njih imam telefon i pitao ih da me zanimaju dodatne usluge: maxtv i maxadsl. Isto tako sam ih zamolio da mi i izmjere brzinu i upitao sam ih dal mi parica to moze podrzati. Prebacili su me iz sluzbe za korisnike (t-com) na decke na centrali koji to rade. Gospodina sam dobio, postavio mu isto pitanje, i rekao mi je da mogu imati bez problema sve 3 usluge, i internet bez problema od 8Mbps.
Posto radim u Ericssonu, i posto znam sve te stvari, najvise me naljutilo to sto mi T-com ne dozvoljava da prijedem na amis, i sto mi lazu da mi parica ne zadovoljava tehnicke uvijete, a kada bih uzeo kod njih (T-com-a) sve 3 usluge, RADILO bi bez problema.
Ne mogu vjerovati kakva je to pokvarena firma i sta ona sve radi svojim korisnicima.
Ovih par dana cu se nadovezati na temu, kako bih Vam mogao napisati sve do kraja sta se dogodilo, jer su mi ljudi iz AMISA rekli da ce oni vidjeti sa T-com-om drugim rijecima - tko tu koga j... , a AMISU skidam kapu, i svaka im cast na svemu.
Molio bih Vas koji znate, il kojima se mozda takvo sto dogodilo, pa mi napisu sta da napravim ?
Unaprijed hvala Vama i Amisu
Matija I.