View Single Post
Staro 31.10.2004., 21:31   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
... ko što su iznad mene rekli politika je kurva ... zašto ... pa ajmo ovako za svijet, za amere, za iraq, ... svima bolje da dobije Kerry ali za nas je bolje da dobije Bush , zakaj ? Mislim gle u politici je cilj *ebat sve i sačuvat svoje dupe što je dulje moguće, dakle *ebo sve njih, Bush ! Mislim Bush je više RH orijentirana (mada nas ne doživljava), dok je Kerry pro "istočni susjed" orijentiran, on lobira za njih, on utječe da njima bude bolje, on bi sve njima, on bi nas njima pod čizmu ... mislim *ebe se meni za iraq i ostale musliće i ekipu, je istina je nije bilo biološkog oružja, istina je da je to rat radi nafte, istina je da je Bush luuuud čento grade i da mu smrde noge i da čarape skida razređivačem, ali je za nas unutar RH bolje da on dobije od Kerrya ... politika je niz kompromisa i ništa više. Mislim kao i sud, sud ne interesira šta je istina, nikada ga nije niti bila briga šta je istina već samo zakon i pravda ... tako i politiku ne zanima pravda niti istina, već da skupu A bude bolje od skupa B pod uvjetom da sam ja član skupa A ... ovaj planet može nositi 2,5 milijardi ljudi ako želite da živimo kao srednji stalež u njemačkoj i da na planetu postoje osim ljudi još i lavovi, tigrovi, slonovi, leopardi, antilope, gazele, nosorozi, gorile, ... dakle ima nas sada 4 milijarde previše

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote