View Single Post
Staro 05.01.2010., 02:13   #742
-ELF
Banned
Moj komp

-ELF's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor crooked Pregled postova
Imam problema sa konekcijom na 7ici. Nakon XP sam stavio 32bitnu 7icu i Internet mi je jebeno spor, nemrem niš čitat, jedva sam do tuda došao. Prije 5 dana cca sam još kolko tolko mogao radit, ali od onda ništa, google početnu stranicu mi otvara 5min.

Probao sam reset rutera(D-Linkov ADSL2+ kaj se dobije s t-comom), zamjenu portova, zamjenu UTPova, drkanje sa driverima mrežne kartice(Realtek RTL8186B/8111B) prvo onaj kaj sam dobio s matičnom, pa onda sa interneta, pa onda rollback na neki primarni i opet ništa.

Neko vrijeme je funkcioniralo da kada mi onaj Network Diagnostic tool resetira adapter i ovaj jedva pronađe neke 2 konekcije(zašto uopće nalazi 2 koenkcije, public i home? podesio sam home pri instalaciji a ruter je u routing modu) odem i disejblam mrežnu karticu na par min, ali sad ništa ne radi. Prije je funkcioniralo i da ugasim ruter na par sati, ili ištekam UTP sa porta gdje je desktop kanta spojena, ali sad više ni to ne funkcionira.
Iste stvari događaju se i na 64 bitnoj 7ici.

Laptopom koji ima XP spajam se normalno, nije bitno koji port ni koji UTP.
Unaprijed hvala
Ja imao takvih problema...
2nedelje win7 x64 radio super... Jednog dana ni start nece da digne... Lepo se vratio na vistu, i dok nedodje prvi SP za win7 ja tamo nezalazim...
-ELF je offline   Reply With Quote