View Single Post
Staro 05.01.2010., 01:52   #27
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Ja posto imam 17 god. i nemam svojih primanja stedim pare da si mogu priustiti dijelove za komp te da bude koliko-toliko dobar. 2008.-e u 9.mj. sam kupio HD4870(Gainward) 512MB za 1920,00kn. Dugo sam stedio za nju,da bi mi u 5.mj. crkla i odfurao je u Ve-Mulj tadasnji te za 2 tjedna dobio ovu Powercolor sa 18mj gare(Gainward 12mj)...tu sam prosao super... Onda sam u 10.mj. prosle godine(2010.-ta je ) dao frendu Gigabyte GA-M78G-DS3H za AsRock G31,Celeron E1400 i HD4850 te sam to utopio zajedno sa X2 5600+ i TT ST-om i uzeo si novi Q8200 i Katanu,a EP35-DS4 tu sa foruma za 350kn sa garom,sve za 0kn. To je za mene bio veliki pomak te sam sada super zadovoljan kompom jer sam ga sada izbalansirao i sada vise necu nista nadogradjivati sigurno 2 god(ili ako nesto ne crkne,ned'o Bog).

Poanta ovoga gore pitate se?
Pa upravo u tome da (kao sto je vecina s ovog foruma) se malo strpite i pricekate da dodje pravi trenutak a ne dizati kredite za novu grafu itd,uvijek ce sve doci na svoje..ja isto nisam vjerovao dok nisam imao tako par slucaja gdje sam za 0 ili nesto sitno kuna presao na nesto puno bolje(ne samo komp,nego vise stvari...). Tako da ekipa,strpite se...nemate tolke krseve od kompova pa da ne mozete nista igrati...strpite se i doci ce vec HD5970() na svoje..mozda je dobijete na nagradnoj igri,mozda nekom ispadne na ulici itd..

Eto ekipa,zivli..

I da...i dan danas imam Rivu TNT 2 PCI koja kuca k'o svicarski sat,a takodjer je dobio bespla od Momir-a...ne bi je dao nizasto,predobra grafa

mislav_os je offline   Reply With Quote