Citiraj:
Autor Dizel
MX je u ono doba bila klasicno bacanje love jer je Ti4200 kostala duplo vise, ali je bila bolja 10X 
|
ti si to gledao u neka druga vremena ocito. Jer sjecam se kada sam ja kupio svoju mx440 da je kostala 500kn (sto je tada bila ipak malo veca lova nego sto je danas a i to je bilo preko nekog od tada popularnih svercera iz oglasnika) a Ti4200 je bila negdje u kategoriji snova s cijenom preko 2000kn.
I tada MXice i nisu bile tako losa kupovina jer prvo sto su izasle davno prije 4200 (ona je izasla naknadno ako se dobro sjecam, prvo je isla 4600/400 koja je kostala kao auto srednje klase negdje

) i kao drugo davale su samo nesto slabije performanse od ti500 koja je i dalje bila daleko skuplja.
Njihov "problem" je bio nedostatak podrske za shadere. Navodnici jer je proslo par godina dok isti nisu postali nuzni a i najmanje godinu prije nego sto su ih naslovi poceli uopce koristiti standardno (bez obzira sto je jos GF3 zapoceo tu eru daleko prije). Sto se desilo s vrijednosti i upotrebljivosti tih kartica za sve to vrijeme mislim da ne moram ni pricati. Recimo samo da sam na kraju te ere kada su mi shaderi postali nuzni kupio polovnu ti4200 za cijenu jedne runde za ne bas veliko drustvo.
Ukratko da sam imao tada neke love vjerovatno bi ju brze zamjenio. Ali mislim da je i dan danas mx440 kartica koja me najduze sluzila. Poslije nje ne znam koja je napunila godinu dana kod mene. Eventualno ce ova osim ako igre odjednom ne postanu super-zahtjevne.