mah.. sve je to lijepo i krasno, al ja sam jucer evo igrao veci dio dana cod.. (bio prijatelj kod mene pa se malo i on naigrao) i zajedno smo sveukupno odigrali mozda 4 razlicite mape..
afgan nekih 6 puta, ako nije afgan onda je bila favella, treca se vrtila ona u sumi sa kucom..
igram domination i toliko se razveselim kad dodje neka mapa po gustu da je to cudo..
al kad igram, kroz vecer odigram naveliko jednom mapu koja mi se svidja..
ono.. slozi se server, odigramo dvije/tri partije i onda dodje dobra mapa, ali se server zgasi i onda nanovo trazit.. i naravno nakon minute/dve trazenja nadje igru gdje je mapa naravno afgan.. de ajde..
igra mi je igriva 3 od 10 puta.. laga skoro svaki put barem malo.. suigracu nesmijes pric blizu jer se obojica zblesave (nat mi je open), debilna djecica koja sturaju okolo sa dual rangerima mi jedu zivce, al ni priblizno koliko kreteni sa konstantnom igrom sa gl-ima..
al sve ostalo je super
ajd pitat cu ovdje.. nadam se da dovoljno vas cita temu i da ce se nac netko za pomoc
Radi se o cod mw2 dakako i o pojeinimn mapama koje iniciraju taj problem..
nekad igram po koji sat bez problema, nekad (kao malo prije) dogodi se odmah..
imam slab komp pa izbjegavam onu mapu gdje pada kisa jer igra postane usporena i takodjer se javi isti proble..
a najcesce se, gotovo uvijek dogodi na mapi rundown (tamo gdje tece ona "fonja" i dva su mostica preko tog.. mislim da se zove rundown..
ugl.. sto se dogodi..
mnoge texture mi pocrne, pocrne mi ikone timova kad stisnem tab, crna kockica mi bude kada pucam u nekog a on ima painkiller, crn ekran mi bude kada ja imam painkiller pa sve dok ne prodje nekoliko sek dok se ne istrosi, cijeli crn ekran mi takodjer bude ako ciljam javelinom recimo.. crni budu i protivnici, barem donji dio.. uglavnom svasta bude crno i igra se i uspori lagano..
kad se to dogodi (recimo sad, nakon rundowna sljedeca je bila terminal koji mi nikad ne radi problema, al sad se problem nastavio) ne mogu izac iz igre jednostavno, jer kad kliknem na quit igra se smrzne i samo tako stoji pa je gasim taskmanagerom..
cesto puta mi kad se vratim tako na desktop rezolucija ostane na nekih 640x480 vjerojatno i ne mogu mjenjat, moram restartat komp..
inace kad nije rundown (zna se dogodit i negdje drugdje mislim) sve mi tece pristojno ugodno na nekoj maloj kvaliteti..
graficka je ati x1950..
proc je amd x2 3600
memorije premalo..
sad.. do cega je to..? do directx-a, drivera graficke? preslabe graficke ili svega zajedno..?
drivere sam instalirao nove kada sam instalirao igru i u singleplayeru su mi se javljali nekakvi hijeroglifi umjesto slova pa je to bilo rjesenje..
dal se netko susretao sa takvim problemom i ima li tko kakav savjet? thx!