imam tu isti, tehnicki je palit ali to je doslovno ista grafa. Taktove sam stavio na referentne iako ima jos dosta prostora za neki OC, green neka ide u 3PM. Dovoljno je sto ne bacam baterije u smece i izbjegavam plasticnu ambalazu od mene za spas jadne planete. Ionako njoj nece biti nista nego cemo mi pokrepat.
Uglavnom, da nema ocajnog coolera grafa bi bila tako cisto ok, naravno ne po toj cijeni u linksu. Uredno mi gura sve na 1920*1080, velika vecina uz lock na 60. Naravno, AA mora ostati na 2x ali sve ostalo moze The Way It's Meant To Be Played

No taj cooler....bemti al moze da zuji. Koliko sam skuzio imaju i neku heatpipe verziju istoga koji je gotovo necujan. Naravno, taj ne stavljaju na green verzije ili ga samo nema na ovim modelima koji se prodaju kod nas.
Uglavnom kada sam uzimao grafu nisam isao na gtx260 jer sam zakljucio da mi ne treba za ove danasnje konzolaske portove. Tu sam bio u pravu ali da sam tada znao da grafa ovako zuji sigurno bi pljunio tada tih 500kn vise bez razmisljanja.
E da, bez nekih pametnih razloga trazi 2x 6pinsko napajanje. Valjda misle da je to cool ili samo recikliraju jedan te isti PCB za vise modela, moze iritirati ako kao ja imate samo jedan pa drugi morate rjesavati s adapterom i samim time proizvesti nered u kucistu. Jos jedan razlog za izbjegavanje tog modela bio on u gainward/palit/xpertvision verziji.