View Single Post
Staro 04.01.2010., 02:09   #2122
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo danas počeo igrat igru, pa ne znam kako da vidim framerate tokom igre, fraps ne funkcionira, tj radi u glavnom izborniku, a u igri se smrzne na 91 i tak stoji stalno. Naivno sam stiskao tildu za console, al narafno......

Inaće, mp mi se čini puno teži od cod4, jedva skupim 3 killstreak.
Možda se popravim kad mape naučim.
Skužio sam zapravo da me full jebe lag, osjeti se uvijek, valjda zbog tog pinga smrdljivog.
I to što u cod4 visim isključivo na HC serverima, ovdje mi ni malo ne pomaže, naviko sam ispalit dva-tri metka i nastavit dalje, ovdje to u pravilu ne vrijedi.
Mape su puno veće, otvorenije tj, baš imaju drukčiji layout, i treba im drukčije pristupit nego u cod4, mogu te sa svih strana drmat, praktički da nema sigurnog kutka di se možeš malo "odmorit" ^^
Treba vremena da se naviknem valjda, jer sad me ovo deprimira kolko sam loš.

O genijalnom matchmaking sustavu neću pričat, dovoljno je reć da poslje dvije-tri partije mw2, palim xfire i pokrenem cod4. Nije mi to to.

Gušt je odigrat, al ipak je cod4 nešto drugo. Valjda sama činjenica da možeš birat gdje ćeš igrat znači puno, pogotovo na serverima di je stalna ekipa, ima neki timski štimung koji mi u mw2 nedostaje. To je jedina zamjerka zapravo s moje strane, al eto, nadajmo se da će cod7 vratiti dedicated servere.
Atrax je offline   Reply With Quote