View Single Post
Staro 03.01.2010., 14:11   #23
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Srdan Pregled postova
28cm - ali naravno od izbocenog dijela gdje se graficka serafi, inace + 1cm.
U slucaju da se treba maknuti kavez, zasto ne bi hardove imao u nizoj komori gdje ih stane 3kom? Kavez je namontiran a hard mi je dolje tako da stoji prazn, a posto ih ti imas 2...
ATI 4870x2 sa namontiranim Accelerom je tocno 32 cm....o tome ti pricam...ne stane...a avezi za hardove mi trebaju.

Trenutno mi je u kompu 2 x 1 TB + samo jedan od 500 GB koji je vanjski.

U vrijeme kada sam uzimao kuciste (Cosmosa) sam imao 1 Caviar Black od 1 TB + 4 x 500 GB Seagate B. i to one tzv. "problematicne " serije. Kako su mi ti od 500 GB premali diskovi (i zauzimali bezveze prostor u kucistu), presao sam na ove od 1 TB. Sa time da uskoro u komp idu jos dva od 1 TB Blacka....cim ih nadem na "trznici" (ako netko ima za prodati neka mi sibne PM i 101% kupujem). No, kao i uvijek nece se nista naci pa cu opet kupti nove hardove. To ti je znaci 4 harda u kompu i naravno da mi to ne bi odgovaralo....a i znam da nece u skoroj buducnosti (citaj narednih par mj.) nece sigurno ostati samo 4 harda.
Zato sam i rekao, svatko kupuje ono sta mu se svida i ono sto mu pase....meni Antec nije odgovarao (makar je usao u uzi izbor kada sam kupovao kuciste prije cca 2 mj ili koliko je vec vremena proslo)...i to radi graficke kartice i tih hardova....a i izgledao mi je nekako "plasticno".
Vjerujem da su kucista odlicna.....no meni ne odgovaraju.
Onome tko ima krace graficke (sada smo lijepo mjerenjem vidjeli da grafa sa Accelerom bez kemijanja ne ide samo tako u to kuciste) i tko ne koristi malo vise hardova ta kucista su odlican izbor....pogotovo ako imaju tu zvucnu izolaciju.
Sto se tice tisine i kucista....ako se kupuje "tiho" kuciste treba paziti na svaku sitnicu.....pocevsi od hardova, hladenja procesora, tihih ventova i naravno sto kvalitetnijeg kucista. Imati "tiho" kuciste sa dobrim hardverajem unutra zna biti na kraju jako skupo....provjereno.

@De5tr0yer - dali je to unutra namontirano vodeno pa je zato tesko ili...!?

Imao sam prije dosta godina Thermaltake Armor big tower i bilo je tesko kuciste....sada tocno koliko je bilo tesko ne sjecam se.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote