ovako, par problema s iphoneom 3g, ako bi netko mogao pomoci, bar za jedan problem
1) Nije nesto strasno, no wi-fi mi doma ne radi ako ne postavim staticnu IP adresu, prvi dan kad sam dobio iphone radilo bez greske, drugi dan pocelo kasljucat, malo radi malo ne da bi na kraju upotpunosti prestalo radit...sasvim slucajno sam se sjetio stavit staticnu adresu i vidi cuda, radi...restorao sam ga valjda 3 puta u iTunesima, nije nista pomoglo. (buraz ima 3gs i radi mu sve bez staticne adrese)
2) Ne znam dal ima veze sa prvim problemom, no wi-fi veza mi cesto prekida ako ju koristim...recimo skidam aplikacije prek cydia-e, skinem 2-3 i cetvrtu nece, moram disconectat wi-fi i ponovno se spojit i radi. Ne kuzim...
3) Jailbreakao sam sa blackra1nom, sve ok prodje, no i DiskAid i iPhoneBrowser govore da mi iPhone nije jailbreakan, a WinSCP se nemre spojit na iPhone da ga ubijes...ima onak 3 koraka za spajanje al nece. Jel mozda problem ona staticna IP adresa?
4) Kada sam jailbreakao iphone onak kad se skine "iPhone1,2_3.1.2_7D11_Custom_Restore" i restorao taj file prek itunesa, takodjer jailbreakanje uspjesno prodje, DiskAid skuzi da je iphone jailbreakan no Cydia koja se instalira jailbreakanjem ne radi, odnosno mogu ju pokrenut no bilo sta sta probam preko nje instalirat mi javi neki error da mora izbrisat neke fileove...ima opcija ignore i cancel. Kada stavim ignore, u onom logu kad ide downloadanje pa instalacija, prvo instalira aplikaciju a onda uninstalira par fileova i Cydie vise nema na mom iphoneu...