View Single Post
Staro 31.10.2004., 01:06   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Dual CPU je:
sve se lakše odaziva i poletnije je
pravi multitasking
kikanje glava boli sevga sada i odam i k tome odjednom
svaki iole ozbiljan program zna šta je SMP (više procova odjednom) ... mislim da se razbiju fame ona super velika i jaka računala što ih imaju ovi i oni su većinom nakupine kojekakvih "farmi" ploča i proceva ... BTW među top 500 PCa na svijetu još je jedan Pentium III ima ih 1024 (mislim?) i svi su na 933 MHz (stari copperminei) i trenutno su oko 480 mjesta, nije loše za komp iz 2001. na desktop procu
Kao vlasnik 2 dual mašine 2x PIII-S 1133 i 2x AthlonM(X)P 2000+ mogu samo jedno reć, onaj koji jednom proba dve odjednom više se ne vraća samo jednoj becouse 2 its better than One ... ako neki ljudi odustanu imam ti još jednu Tyan S2460 ploču za nekih cca 800 kn ako oćeš ... danas su mi odnjeli jednu i ostala mi je još ta jedna ... glanz nova nikad uštekana, takvu imam i ja i CatKiller i još jedan formaš i član našeg Grid.org teama ... prvo čekam neke ljude koje ipak dulje znam da odluče oće neće pa onda možemo razgovarat ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote