prica od ljudi koji imaju novije grafe. Za razliku od vas imam stroj u kojem je 7900gs i koji ne moze vrtiti bas nista izaslo u zadnje dvije godine kako treba (racunam naslove za koje je culo vise od troje ljudi i 3D su naravno

).
Manje nostalgije a vise realnosti.....iako znam da trazim puno na forumu gdje ljudi jos bez problema daju po 200kn za te grafe iako za 250 kupe neku 9600gso koja je valjda 10x brza.
Bemti kud sam izgubio onaj link na benchmark u fallout 3 gdje se lijepo vidjelo da jedna 1950pro daje 14 framova na postavkama na kojima 8600gt daje igrivih 40.
Ali idemo jebacki u OT sa svime ovime, ponovit cu samo - probajte pa onda pricajte nesto.
@Hrjax
ok, moram se ispraviti. MW2 sam pokrenio i na integriranoj, dakle ne bas sve igre u zadnje dvije godine.
tu x1950 sam se rjesio negdje kad je witcher izasao i nije mogla grafiku u meniu vrtiti dovoljno brzo da kliknem na new game. Bilo je tu malo i lose optimizacije ali nije samo ona bila odgovorna. Srecom pa je grafa ionako imala feler a bila EOL pa sam umjesto nje dobio 9600gt, inace bi popusio gotovo 70% vrijednosti za manje od 7 mjeseci koristenja.
A 7900gs...pa recimo od ovoga sto sam probao AC nije isao, sad ovaj saboteur, CoR:ADA, novi wolf nije imao sanse. Cak i za novi OF za koji sam mislio da ga tetris konzola moze pokreniti brzo otisao na uninstall. Nisam probao sve, to i nije kanta za igranje. Da je imala bi bolju grafu unutra odavno. Ali ono sto jesam nije bilo igrivo. Cak je i onaj Trine plivao malo.
Bratic ima istu i isto tako nema srece, od igranja je odustao davnih dana. Probali smo ih kod njega u SLIu jednom, bilo je nesto bolje ali i dalje nedovoljno.
Ali ok, ti i dalje misli i tvrdi da su to danas dobre igrace kartice, tvoje misljenje i imas pravo na njega.
Kao i ja na svoje - da ispod HD2xxx/gf8xxx cak ni oni koji neku igru upale jednom godisnje ne bi trebali gledati. Pogotovo danas kada su gotovo svi na LCDima koji ocajno trpe smanjivanje reze kao posljednje sredstvo ocaja

A svim vlasnicima x1950 i slicnih mogu samo preporuciti da ih prodaju dok jos ima ludih ljudi koji za njih daju 200kn bez cjenkanja i za 50-100kn vise kupe neku grafu tipa 9600gt/3850 ili slicnu, brzo ce promjeniti misljenje o svojim starim pilama