View Single Post
Staro 30.10.2004., 12:17   #28
Bl@de
Premium

Bl@de's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Originally posted by Bruno_Rv

Intel sam spominjao zato sto pentium nije babaroga koja dolazi da nam pojede duse. To je jednostavno: PROCESOR. I ja na pentium tako i gledam. Just a simple processor. Zasto ga ne bih spominjao? Ne kuzim. Ne volis intel? Ni ja. Mrzis ga? Ja ne.
Jednostavno nije po mojoj zelji i to je to. Ja usporedjujem cijene kao PROCESORI a ne kao AMD I INTEL. Ti odmah upadnes sa spikom " sssss,ne spominji intel". A nisi ni skuzio zasto sam ga spomenuo. Spomenuo sam ga zato sto sam usporedio cijene "stare" tehnologije kao sto je socket 478,i nove tehnlogije kao sto je socket 754. U performansama su procevi skoro isti s tim sto je amd64 jeftiniji. Uostalom,nije mi do objasnjavanja sta sam time zelio reci. Ne znam zasto te vrijedja moj post ali eto,ako te uvrijedilo to sto sam spomenuo strashni intel u usporedbi cijena,moj bed,duboko se ispricavam jer mi to nije bila namjera.
prvo thread je pod amd-om i usporedjuje se amd-ovi procovi, i uostalom i sama tema spomine XP-m i A64 pa po samo toj logici stvari intel tu nije bilo potrebno spominjati.

drugo, iskreno da ti kazem ne mrzim intel ali sam vise amd-ovski orjentiran ali kao sto si i sam rekao da je intel skuplji, i sam si to rekao, apsolutno ga ne mislim ni spominjati, jer ne mislim davati vise para ako to mogu dobiti za manje a pod time mislim da uzmem AMD-a!

i BTW nista me nije uvrijedilo nego samo ti govorim da neke stvari nisu trebale biti spomenute ili su bile nepotreben u threadu!

Intel i5 4670k
ASrock Z87 Extreme 3
2x8 Gb Kingston blu
MSI Rx 580x 4 GB
OCZ SSD Vertex 4 - 128 GB
Samsung T166 500 GB 7200 okr/min 16 MB HD501LJ
Samsung F1 1 TB 7200 okr/min 32 MB HD103UJ
Dell S2522HG
Chieftec DX-01BD-V, Corsair 520W CMPSU-520HXEU

Bl@de je offline   Reply With Quote