Pa mislim da su bili dosta jasni na guru3d-u, 2d rad 25W,bluray reprodukcija oko 35W,a 3D rad naravno varira uz maksimalan TDP od 182W. Po napajanjima koja sam imao na toj grafi,a imao sam tri CM-a,i svi su bili 80+ deklarirani,tako da to nije problem,load je oko 140W.
Što se tiče 3870x2,ne znam halos,dugo sam se tukao s tom grafom na nekoliko napajanja isto,ne vjerujem da je sama mogla 200W štete napraviti,makar je deklarirani maksimalni TDP na atiamd siteu 225W. Mislim da je realna potrošnja same kartice (3870x2) ipak oko 160-180W, dh je dobro rekao,ovisno i o napajanju,testovima,da li je unutra clockani extreme ili neki amdejac od 65W potrošnje.
Nebitno,da se vratim samo na temu,GTX260,sigurno je load bliži 150W nego 100W,po meni i mojem iskustvo s tom karticom oko 140W je realna potrošnja u igrama. Mislim da to Gilbertov xbit zorno i prikazuje,makar sam na taj site skroz zaboravio,i čisto projicirao na temelju nekog osjećaja 140W,nisam daleko bio ajd,za peak 3D govorim,o tome ipak pričamo.