View Single Post
Staro 01.01.2010., 00:55   #79
Nixis
Casual gamer
Moj komp

Nixis's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Ja nisam imao puno miseva da bi rekao da mi je ovaj najbolji,jer sam imao uglavnom MS shitove za 50ak kuna koji su krepali za max. 3mj. Ovaj imam vec dosta dugo,uzeo sam ga ovdje na forumu,sa garom za 200kn (prije 1,5g),malo je bio rabljen,no osjetila se razlika cim sam ga uzeo. Radi besprijekorno,mozda i grebe,imam obicni pad za 5kn (onaj plavi) i nistam i ne fali,jest da su padovi izlizani ali uopce ne smeta. Skrol je odlican,tipke isto tako,ne znoji mi se ruka NIKAD,predobar mis,rako upija znoj,nevjerojatno..vrjedi svake kune,sumnjam da bi izdrzao jos na MSu,promjenio bi valjda 10ak miseva,na kraju bi me ispalo 3puta skuplje nego Razer. I love Razer! Kad ovaj ode,a ocekujem jos 2god,no ako i ode,Razer je zadobio moje povjerenje i uzet cu ponovo Razer. Osim sto su stylish,relativno jeftini i postojani.

Da,napomenem,frendovi koji nisu neki gameri,smijali su mi se kad sam pljuno 200kn za misa,dan danas se cude kad dodu kod mene i kazu da je predobar,naravno oni su potrosili 50 po 50,pa i 100kn na razne kopije Logitecha od MSa i uvjek je brzo krepalo...
Nixis je offline   Reply With Quote