View Single Post
Staro 31.12.2009., 17:44   #249
RSV Factory
Premium
Moj komp
 
RSV Factory's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: ČK
Postovi: 77
Citiraj:
Autor maX Pregled postova
A čuj, ako neide niže onda je i ovako ok
Rookie pitanje: Dal treba napon dizati dram i /ili vtt za niže latencije ili to jednostavno ovisi o primjerku memorije pa sam sprobati?

edit: ipak nije kraj, malo sam se poigral s latencijama na 7-7-7-24. zanimljivo da se jedna jezgra srušila nakon čak 5 sati!! ne kužim.


any suggestions kak da ga "rock solid" ustabilim. očito je to tu negde blizu a latencije su super, kaj eventualno da poštelam. probal bum vtt malo dići. ili?

edit 2 (vjerojatno final): I got it. Evo rezultata nakon sati i sati i sati primea:


Kaj je zanimljivo kak je to profunkcioniralo naspram ovih gore postavki je da sam smanjil napon proca a povećal napon vtt-a. Temperature su mi dosta visoke al ipak zadnja safe granica ili maksimum koji opet z druge strane ipak nebu u realnosti takva jer za gejmanje ne vuče tolko cpu load. Tak da sam jako zadovoljan z rezultatima. Osobno mislim. Postam zato da vi eksperti kaj ste gore date pečat, jer moje subjektivno mišljenje je da je klok fini, da nije "čistam proječni", pa pitam dal je tak ili sam v zabludi! haha!

P.S. Dok sam print-screen sam krivo del CPU-Z, tj. kak se vidi bez vidljivih postavki memorija! Damn, popiz** sam, al jeb* ga.
Mema dela na 1680 MHz na latencijama: 7-7-7-24 - 2T.
BIOS postavke napona:
Vcore: 1,425 V
VTT: 1,32 V
DRAM: 1,6 V
__________________
May the Funk be with you...

Peace.

Zadnje izmijenjeno od: RSV Factory. 02.01.2010. u 18:38. Razlog: novi oc part 2
RSV Factory je offline   Reply With Quote