View Single Post
Staro 31.12.2009., 13:19   #160
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor krbo Pregled postova
No one se razlikuju jer svaki od njih mijenja neke postavke sustava, negdje to vidiš i možeš podesiti , negdje ne.

I tu negdje leži moj problem s XBMC, poremetio je neku stvar i meni ispade slika nikakva, a nigdje ne vidim gdje da mu kažem da to ne radi.
Ma nemas mu sta niti reci jer on to neradi. Nigdje nisam naisao na masovni odaziv glede bugova koje ti navodis. Vjerujem da nisi niti ti. Sta ti to govori ?
Da je vjerovatno rijec o individualnom problemu...
Greske se desavaju kod instalacija veceg broja beta verzija. Iako je program uredno deinstaliran, on zadrzava na kombu svoju bazu podataka pod ovim dir-om:
C:\Users\Korisnicko ime\AppData\Roaming\XBMC

XBMC je prakticki portable aplikacija i taj folder je jedina poveznica XBMC-a sa kompom i prijasnjim verzijama. Ujedno i uzrok nekih problema jer neke beta verzije nisu mogle ici jedna na drugu. Sto je bilo naznaceno priliko izlaska doticne. Zato probaj deinstalirati XBMC i rucno pobrisati taj dir, mozda je tu uzrok tvog problema.
Drugi razlog koji mi pada na pamet su postavke videa unutar drivera ?! Ali vjerujem da si to procesljao davnih dana

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom
Ziiky je offline   Reply With Quote