E meštre, žao mi je, ali meni se čini da si ti jedan izdvojen slučaj, nije da pravdam to što nemamo servis u zemlji, ali ja imam svoj prvi HTC već preko godine dana, i mogu reći samo ono što si sam rekao na početku, dakle savršen u svakom pogledu!
Nikada nikakvih veći problema, uglavnom softverskih!
Hrdverskih, nijedan!
Dapače, nabolji komad harwera u posljednjih 6 ili 7 g. što se telefonije tiće!
Mislim da na temelju jednog škart komada nebi smio suditi o cijeloj MARKI HTC-a ali dakako da je to tvoje pravo, i ja bi se teško odlučio ponovno na nešto što me razočaralo!
Samo kažem, znam nekoliko ljudi osobno koji koriste HTC-ove uređaje i nitko nema ama baš nikakvih problema, a evo i hrpa ljudi na forumu ih isto tako koristi i nema većih zamjerki!
Meni je ovaj uređaj investicija za barem još godinu ili više i sigurno kad ga budem mjenjao to će opet biti HTC!
Edit: ali daj mi molim te objasni jedno, jesi li ti njega slao na servis u sklopu GARANCIJE ili o svojem trošku?
Jer ako si ga slao u sklopu garancije, pa onda traži novi, i nemoj se dati zajebati, jer ako je bio na popravku 2mj. onda to nadebelo prelazi 45dana u kojem ti ga moraju popraviti ili zamjeniti novim!!!!!!!!