View Single Post
Staro 31.12.2009., 00:45   #3
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Evo ima
Kupio frend danas na moj nagovor, tj uplatili smo u ponedjeljak a danas je stigao.
Za lap sve pohvale, stvarno je najbolje što se može kupiti za te novce, po mom mišljenju vrijedi i više. Kupit je dv6-1360 sa T6600 2.2GHz dvojezgrenim procom, 4 gige ddr3 rama, 1 gb 4650 ddr3 grafa, 500 giga hard, daljinski, fingerprint reader, win7 home premium gore već instaliran.... Dakle, ključ u ruke princip
Da se razumijemo, lap je kupljen prvenstveno za gaming, jer je frend na terenu non stop i treba mu za igranje dok je slobodan. Instaliran gore nfs shift+zadnji patch, call of duty mw2, operation flashpoint dr i wolfenstein; zasad; sve igre lete na max postavkama bez ikakvog zatrzavanja i bilo kakvih znakova slabosti, što me fasciniralo.
Čak i daljinski radi bez frke i na media player classicu.

Zaključak - laptop je stvarno vrhunska prilika, sve radi bez greške, ekran je odličan, jedine zamjerke (po meni beznačajne ali nekom i takve stvari smetaju) su ekstremna sklonost flekanju tj sve se živo vidi na njemu jer je cijeli u onoj shiny piano black boji; i grije se dost u kutu di je otvor venta. Po meni, lap za ocjenu 5/5