Citiraj:
Autor Bono
Ja cu trazit raskid 3u1 ugovora ne da mi se vise cekati, a i pretjerali su ionako sa cijenom.
|
manji 3u1 paket je skuplji od bneta, veci jeftiniji od bneta, tak da to jesu li pretjerali je relativno jbg.
Citiraj:
Autor sinke.ZG
ak je to skupo gdje onda ima jeftinije....
|
bnet ako neces 10-20Mbps (ako je to kod tebe moguce naravno)
Citiraj:
Autor Bono
Vec je prozvakano, prodaju nesto sto vecina ljudi ne zeli, sta ce mi 24mbita i IPTV kad jedva mogu progurati postojecih 4mbita i IPTV. 2mbit paket je totalno neprihvatljiv, tako da nemam izbora nego da ne koristim njihovu uslugu jer ono sta ja hocu je nadogradnja mog paketa 2u1 sa IPTV-om.
|
ovisi sad, oni ti mogu lupit open paket koji bi trebao spojit te na tvoju max brzinu, al cesto se dogadja da te spoji taman tolko preko da ti puca kolko ne bi moralo (tj previse)
ako ti ide radit modulaciju neko ko zna, bit ce u redu.
I NE DAJ DA TI STAVLJAJU HAKOM MODULACIJU NI ZA ZIVU GLAVU!!!
SRANJE ZIVO j#%es hr. agenciju za telekomunikacije, pojma nemaju :S
Citiraj:
Autor Bono
Iduce godine ce ponuditi, za HD ti treba oko 8mbita tako da ce samo oni sa dobrom paricom moci imat HD.
|
opet je relativno to sto kazes.
iptv nece trosit 2-2.5Mbps za HDTV kanale nego vise.
Pitanje je hoce li amis dignit ljudima na 4Mbps 3u1 brzinu zbog toga.
Ali realno gledano, onaj kome radi stabilno modulacija nece imat pucanja, nego ce mu past PPPoE net bandwidth.
Citiraj:
Autor Darth Ranger
I ja dobio sve prije tjedan dana
Evo mojih prvih dojmova. Brzina podosta varira no ajmo reći da se ustabilila na 10-11 Mbps. Upload je stabilan na 1,3 Mbps. Očekivao sam stabliniju brzinu downloada no ok je (prema T-Com propusnost mi je bila 15 mbps).
Amis TV - sve za sada radi ok. Tranzicija između programa može biti bolja, no očekivano je to za iptv. Mali problem imam kod nekih programa, koji se ne otvaraju. nakon nekog vremena prorade. Tipa BBC prime...No valjda bu se ustabililo. Teletext radi samo na nekim programima. Izbor programa je solidan. No nadam se da ce ga jos prosiriti.Nezaistan sam :P
Toliko za sada 
|
Gdje mjeris brzinu?
Jesi furao download manager test.
Sam svoj majstor ti je najrealniji test. (fmd, getright, firedownload etc.)
Citiraj:
Autor pigo1973
|
ne moze ti nikak ova brzina prolazit na tvojoj parici jbg, trazi da ti spuste.
Citiraj:
Autor Ciclajbek
Pa radilo je sve, onda sam intenzivno downloadao pa sam ga otraga na gumb ugasio...
I neki dan idem ga upalit i on se kao podigne, al prvo kaj pokaze je onaj logo i nakon toga odma stoji da moram skenirat programe i nis ne nadje...I tako u nedogled,...Cak ga ne mogu ni ugasit na daljinski ni nis...
|
probaj ovo: ugasi STB, ugasi/upali router, cekaj da se spoji na dsl, upali STB
Citiraj:
Autor marauder16
koliko bandwidtha kosta taj IPTV? da si jednostavnom matematikom zbrojim kolko ta stvar vuce plus trenutna brzina paketa. jer to dvoje mora biti manje od teoretskog maksimuma za moju paricu koji nije velik  (ispravite moje shvacanje toga svega, da ne bi mozda i modulaciju morali mijenjati na adsl2+)
|
2-2.5Mbps dok nema hdtv-a
Citiraj:
Autor Ciclajbek
Ma je...najbolje da bude bolji od MaxTV-a....Kak su ljudi smijesni...
Pa kak moze bit bolje kad su oni glavni, oni su monopol....Nemogu sve firme dobit licencu za sve filmove, t-com je prvi.on ima snimalicu, i to pogotovo da bude bolji odma u startu...
Yea right-...
Polako, nek krene, nek jos malo spuste cijene za pakete i da si ubodem 6mbit i TV i kud ces bolje...
|
jedno je videoteka, ovo ostalo nije bash kako kazes.
Bolje od maxtva moze bit lako, max tv je po mom misljenju njesra :S