View Single Post
Staro 30.12.2009., 23:05   #2337
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor the chosen one Pregled postova
ovak, iam jedno pitanje, prije par dana mi je stigo amistv. vecer prije su mi digli brzinu na 1.565 / 19.374 i na speedtestu mi je pokazivalo oko 11Mbit-a. sljedeci dan, kad sam upogonio amistv download mi je drasticno pao (sa upaljenim ili ugasenim STB-om; istekam ga iz struje)
jel netko zna razlog tomu?

i pojavilo mi se u routeru :
FEC Errors (Up/Down): 5.641 / 446
CRC Errors (Up/Down): 39 / 0
HEC Errors (Up/Down): 238 / 0

a prije mi je sve to bilo na nuli... plz, help
vise podataka pls da ti mogu pomoc. (AN, attenuation itd)

Citiraj:
Autor Bono Pregled postova
Na toj udaljenosti prijatelj mi ima 15mbita.
ovisi kakva mu je situacija na razv ormaricu, kucne instalacije i kolko je dugacak tel kabel do routera jbg.

Citiraj:
Autor Javorko Pregled postova
P.S. FEC Errori u downu svakim ''pravljenjem'' prometa rastu i rastu
to je normalno, al rec im da ti probaju maknit hakom modulaciju :S

Citiraj:
Autor madwifi Pregled postova
Meni isto puca link svako malo, promjenili su modulaciju.
Prosli vikend je bilo sve ok na 992.1

</td></tr> </tbody></table> <script type="text/javascript">generateTasks()</script>
hakom je njesra, again i say, trazi da malo experimentiraju i imaj strpljenja

Citiraj:
Autor madwifi Pregled postova
Pozdrav ekipa, imam pitanje u vezi pinga (teliasonera, warcraft server) bio je oko 70ms prije par mjeseci. Odkad su promjenili brzinu sa 2 na 4Mb nemogu dobit ispod 100ms, obicno je oko 150-220. Imao sam dosta prekida na 992.5 pa sam zvao korisnicku da me prebace na 992.1 Slozili su mi stabilnu vezu, uptime zna bit po 6-7 dana bez errora ali ping je daleko od onog kaj je bio prije. Jel bi se dalo nekaj slozit ili je to najbolje kaj mogu dobit na ovoj parici kak su mi rekli u korisnickoj?
ovisi prema kuda ping
nesta su srackali ovi u becu preko kojih je link, tako da prema van i prema tcomu moze skakat ping jos doskora (ne znam hoce li se uopce vratit stari ping :S )

Citiraj:
Autor marauder16 Pregled postova
info s f2n, lik veli da ih je zvao:

budimo realni, za vise od 20Mbit-a moras biti unutar 500m od dslama sa super paricom, sto je slucaj za rijetke
ja npr xD

Citiraj:
Autor V1p3r Pregled postova
inace je 6 Mbit/s =max 768KB/s (znaci izgleda da nisi dobio nista vise ,zapravo cak i manje)
Download nije = upload ko sto si napisao lol

Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Evo mene s mojim kobasičastim problemom. Uvažili su moj trud isprobavanja neta na svim mogućim platformama (hehe), poslali zamjenski ruter i zasad radi ko urica, jedino kaj primjećujem da mi otad skuplja one errore svakakvih vrsta, dok prije tog ni bilo. .
znaci da ti je modulacija jaca nego prije, dok ti ping ne varira previse nemoj se bunit, moj savjet.