Evo ja po drugi put dajem šansu al igra nema šanse da sjede. Svi ju tolko hvale kaj mij e to totalno čudno kad je meni dijametralno suprotno. Nebum sad tu kenjal jer pretpostavljam da ste vi svi u pravu, al ono kaj sam do sad videl mi je užas.
Prvo, kamera. Mislim ne kužim kaj je to? Pa ne igram Super Mario da sa AD skrećem... To mi je najveći minus, u stvari to je odma 10 minusa!
Drugo, combat. Stisnem klik ovaj razmišlja, zamahuje s mačom ko da gledam replay, slučajno kliknem na lika koji je s menum u družbi i onda ponovno na drugoga, mislim koma. Ok, svaćam da je to taktika i takva koncepcija igre, totalno mi je žal kaj mi nikak nebre sjesti. Čak me i živcira i to podosta. Mislim dal bum ja njoj sto šansi jer vjeruje mda je dobra, nada zadnja umire. Al recimo Risen i Witcher kaj se tiče gameplaya, tj. combata je zakon. Dva različita mehanizma combata, al dok nekoga zakolješ, to je taj osjećaj. Kak v Oblivionu s Deadly Reflex modom, isto tak. Stisneš, raspali, ubi. U Dragon Origin je sporo, neprecizno, vidim ja da je to D&D škola (nažalost) jer Neverwinter Nights i Icewind Dale serijale nisam isto tak mogel progutati, upravo zbog toga jer je combat "automatski".
Nema ni patcha za free look mode sa mišom, ak ko ima nek javi. Blago vama kojima je igra zakon a ima vas 99%. I ja bi, hehe...