View Single Post
Staro 30.12.2009., 10:59   #4368
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Gledao si 2D?!

Brate mili, nisi ti ništa vidio.

Meni nakon Avatara više ništa neće bit isto, film je...ne znam...treba smislit neku novu riječ.
Evo pogledah sinoć i 3D verziju. Svaka čast, lijepo to izgleda, ostane čovjek puff, ali meni osobno je 2D verzija bolja. Kao što kolega Neo-ST kaže, te naočale previše potamne film i izgubi se dosta detalja. Ja sam cijelo vrijeme imao osjećaj da su color, brightness te pogotovo contrast smanjeni na minimum. U što me je i uvjerilo povremeno bacanje pogleda ispod naočala. U prvom dijelu filma gdje Jake trčkara s lokalnom trebicom kroz džunglu, gdje je prisutan sav onaj kolorit te raznovrsnost životinjskog svijeta, imam osjećaj da 3D gledalac vidi daleko manje detalja nego 2D. Pogotovo gdje ga napadne prvo ona mrcina pa iza toga kad padne noć oni "psi". U 2D verziji je to puno bolje izgledalo. IMO.
I nije stvar do naočala, imao one alkoholne maramice za cvike tak da su bile čiste. Mada mi nije jasno od čega budu tako masne...

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Može jedno ovako pitanje vizualne prirode. Koliko god CGI bio predobar. Meni sami izgled svega izgleda toliko kao šugavi World of Warcraft da mi se bljuje :P
Što je tu pitanje?

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 30.12.2009. u 11:09.
fanATIk je offline   Reply With Quote