Citiraj:

Autor  BladeRunner

Gledao si 2D?! 

Brate mili, nisi ti ništa vidio.

Meni nakon Avatara više ništa neće bit isto, film je...ne znam...treba smislit neku novu riječ.     

| 

Evo pogledah sinoć i 3D verziju. Svaka čast, lijepo to izgleda, ostane čovjek puff, ali meni osobno je 2D verzija bolja. Kao što kolega Neo-ST kaže, te naočale previše potamne film i izgubi se dosta detalja. Ja sam cijelo vrijeme imao osjećaj da su color, brightness te pogotovo contrast smanjeni na minimum. U što me je i uvjerilo povremeno bacanje pogleda ispod naočala. U prvom dijelu filma gdje Jake trčkara s lokalnom trebicom kroz džunglu, gdje je prisutan sav onaj kolorit te raznovrsnost životinjskog svijeta, imam osjećaj da 3D gledalac vidi daleko manje detalja nego 2D. Pogotovo gdje ga napadne prvo ona mrcina pa iza toga kad padne noć oni "psi". U 2D verziji je to puno bolje izgledalo. IMO.
 I nije stvar do naočala, imao one alkoholne maramice za cvike tak da su bile čiste. Mada mi nije jasno od čega budu tako masne...
	Citiraj:

Autor  Mad_Duke

Može jedno ovako pitanje vizualne prirode.  Koliko god CGI bio predobar.  Meni sami izgled svega izgleda toliko kao šugavi World of Warcraft da mi se bljuje :P 

| 

Što je tu pitanje?