Citiraj:
Originally posted by Bl@de
ma kakav intel ko prica uopce o njemu.
kaj se tice koliko si ti dobil za ovu platformu nekak mi je to premalo i mislilm da si mogao dobiti vece novce za to.
|
A cuj,ako kompjuter koristis da bi sprzio 3 cd-a,uzmi si p3 ili athlona 2000+ masinu sa 512 rama i imas zvijer.
Pentium-a sam spomenuo zbog cijene a to sto se ti zgrozis kad cujes intel to je drugo.Mene zanima i AMD i INTEL i probat cu naucit sve o tome jer me zanima. A koliko sam ja dobio,mogao sam dobit eventualno 100-150 kuna vise. To je realno trziste.
Barton 2500+ = oko 400 kuna , Abit AN7 = oko 500-550 kuna.
Jelc kaze: uzmi bolju grafu i igraj sta hoces. Istina ziva,kome komp koristi prvenstveno za igru to je najbolje rjesenje,jebes i A64 i bilo sta drugo.
Ja sam samo rekao: Meni treba komp koji moze skratit vrijeme koje je trnutacno ulozeno u recimo obradi video s video kazete na dvd. Uzeo sam A64,i dobio dsam ono sto sam trazio. Znaci,dolazimo do odgovora na pitanje KOLIKO SE ISPLATI. Isplati se isplati,samo je sad pitanje KAKO KOME.Meni da,nekom drugom ne. Uloziti 500 i vise kuna,recimo,da bi ti konfa ostala neiskoristena,nema smisla.IMHO.