Citiraj:
Autor Moree
Nista od ovoga nemoze upucivat na cheat. Dobio sam preko 20 nukeova i malo malo pa ubijem nekoga kroz zid (koristim samo FMJ od atachmenta). Ne kazem da nema haxova ali ljudi pretjeruju i zakljucuju ko je cheater po skoru i po tome dali si dobio nuke, sto je kretenizam. 
Jedno vrijeme je bilo noobova sa ocitim wallhackom pa kad sam reko na chat da je navedeni haxor, rekli bi mi da trolam jer lik ima skor 9-15.
Dosta ljudi imaju onaj texture hack i skuzio sam jednog lika da ima po tome sto me je 3 puta stresao iz chopper gunnera iako sam ja imao cold blood. Kazem 3 puta sam gledao na killcam prije nego sto sam zakljucio da je texture hack u pitanju jer me nije slucajno pogodio nego je bas gadjao.
|
ti koji su dobili tactical nuke, kad sam napisao da varaju, poceli se time hvalit..
nisam zakljucivao po scoreu , ovaj koji ih je ubio vise od 25 je mene ubio iza drveta i sta ja znam cega a da me uopce nije vidio..
a ovo kroz zid, druga stvar kad nekog vidis pa pucas kroz zid jer pretpostavljas kamo je isao.. ali nemozes mi reci da frajer nema wh i autoaim ako on lezi, ne vidi nista osim zida i to ultra debelog i onda pocinje pucat... ili me vidi kroz maglu.. najbolje da me neko uci kako wh zgleda!