Na kraju cijele priče svi ste jako glasni na forumu, ali licem u lice daleko tiši.
Lako je urlati i dizati institucije na noge, boriti se za svoja prava i kaj ti ja znam dok ne treba ustati sa stolice i fakat krenuti to sve raditi.
Nemože se jednostavno nazvati inspektorat i operaterki na telefonu reći - mene Ve-Mil mulja. Discuss. Već treba otići do njih i dignuti formalnu, daklem pismenu, žalbu.
Društvo potrošać se mopže obavijestiti. Možeš im dati svoju punomoć da se bore za tebe, ali od toga rijetko koristi jerbo su prebukirani velikim zvjerkama ala T-Com. Opet se pojavljuje problem - dignuti sa stolice i otići kod njih.
Skočiti do trgovca koji vas je zakinuo za garanciju je jedina realna opcija. U tom slučaju se derete na lika koji sa reklamacijom ima veze isto koliko i sa klimatskim promjenama na Veneri. Onaj tko je odlučio da reklamacija za te i te nema - nije tu. Ili ako je se ne javlja, a spomenuti lik na pultu će dobiti knjižicu u ruke ako ga cinka .... Doduše tu vrijede prijenje, da ne velim blefovi, sa raznim inspekcijama. Po principu APP - ako prođe prođe ...
Svi smo mi jaki iza anonimnosti računala, ali jednom kad se čovijek pokrene i direktno se mora žaliti večina tog žara postaje žeravica. Jednostavna ljudska psihologija ...