View Single Post
Staro 28.12.2009., 23:21   #427
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Evo da se pridružim onima s malo loših kritika....
Danas pokušavam naručit frendu paviliona 1360, prvo sam puna 2 sata zvao links, pa nakon što njih nikako nisam uspio dobiti, krenem zvati protis Za njih sam imao živce nekih 45 minuta i isto se nitko nije javljao nikako; (reko ajd skypeat ću ih, ma nula bodova, evo do večeras nitko nije ništa odgovorio); i kad sam malo ohladio živce, opet krenem zvati i nakon 30ak min uzastopnog redialinga (dakle ukupno sat i 15 minuta pozivanja svakih 20ak sekundi....) dobijem ih i pitam za lap - a odgovor - mrtvo hladno i nezainteresirano nemamo ih niti će ih biti ko zna dokad, ja pitam za skuplji model, opet lik kaže nemamo ni njih niti će ih biti ove godine i mogu se dobiti samo po narudžbi ali tek da ih se kontaktira za tjedan dva pa da bi onda naručili, ali bi trebali uplatiti lovu pošto je to web shop narudžba pa će oni to onda naručiti.... Koji likovi, ko da kupujem stilus od 30kn.... Nakon zivkanja još nekih drugih trgovina, tj maltene svih poznatijih u zg, sjetim se svijeta medija i nazovem, lik se odmah javi, ja pitam jel imate 1360, veli ima (još je i 177kn jeftiniji) al ne tu nego u drugoj poslovnici al kaže lik nije problem povući ćemo ga odmah u trgovinu vama po želji, ja kažem da nismo iz zg a on samo da faksiramo uplatnicu čim uplatimo i oni ga odmah šalju hp ekspresom Eto to je ažurnost, a ne ovi u protisu, prvo se uopće niko ne javlja satima, a kad se jave onda su totalno nezainteresirani, bez obzira na veliku vrijednost traženog artikla.